Hirdetés

Jó hírrel szolgált a Valve azoknak, akik a megrendelt Steam Deck érkezésére várnak

|

A Valve-féle Steam Deck is ugyanazzal a problémával küzd, mint minden népszerű konzol vagy videokártya.

Hirdetés

Az okostelefonok szédületes tempójú térhódítását és teljesítményük őrült ütemű fejlődését látva sokan úgy vélték, nem lesz többé kereslet hordozható játékgépekre, és a kézikonzoloknak egyszer és mindenkorra leáldozott. Ehhez képest a hibrid Nintendo Switch köszöni szépen, remekül van, és ha így folytatja, még a PlayStation 4-et is beérheti eladott példányszám tekintetében.

A következő potenciális slágertermék pedig a Steam Deck lehet, ami elvileg még szélesebb vásárlói kör igényeit szolgálhatja ki, hiszen ebben már van elég erő komolyabb címek natív futtatására is. Eközben a Valve fáradhatatlanul dolgozik a kompatibilis címek számának növelésén, de nem csak ezen, hanem például a Steam Deck elérhetőségét is igyekszik javítani.

Hirdetés

Ennek érdekében rendszeresen e-mailben tájékoztatja az előrendelőket arról, hogy épp mikorra várható a megrendelt Steam Deckjük érkezése, és hogy amúgy mi újság a szállítmányokkal. Hétfőn újra kimentek ezek az üzenetek, a konzol hivatalos Twitter-profiljára pedig egy másik fontos információ is kikerült.

A Valve azt ígéri, hogy felpörgeti a szállítmányok kiküldését, hogy a leendő tulajdonosok előbb jussanak hozzá a gépeikhez. Bízunk benne, hogy tényleg begyorsul a folyamat, amit alátámaszt Lawrence Yang februári interjúja, amiben elárulta, hónapról hónapra tudják növelni a gyártókapacitást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Még nem egyértelmű, hogy a Steam Deck termékoldalán található várakozási idő már az iméntiek következménye, vagy csökkeni fog a várólista, mindenesetre ajánlott szemmel tartani, ha azt fontolgatjátok, hogy magatok is tulajdonossá válnátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)