Hirdetés

Jó éjt január huszadikán, szerdán.

|

Ma este kívánságokat teljesítek, pedig tök jó születésnaposaink lennének ma :)

Hirdetés

Ahogy pestiesen mondják - így jártunk :)

Várható volt, hogy a januári Gamestarról szóló hír lesz a legnépszerűbb ma, ez be is következett. Második helyre az Activision került, akik megszívták Spidermannal. harmadik pedig a Bioshock 2 gépigénye és másolásvédelme lett.

S persze ott van még a többi izgalmas és érdekes hír és videó is...

Mai videóink közül az első (kettő) Mike Oldfieldtól érkezik, kiváló Discovery című lemezéről a Lake című dal videóklipjét láthatjátok egy élő koncertről - két részben:

Másik kérés egy Hammerfall nóta volt, íme, élőben a Legacy of Kings:

Azért három születéásnapost becsempészek ide - ma videóklip-özön lesz. Elsőként Paul Stanleyt, aki kapcsán örömhír, hogy a Kiss Budapesten játszik majd május 28-án a Budapest Sportarénában. Kedvcsinálónak az egyik legismertebb Kiss sláger, a Doctor Love:

Következő születésnaposunk Derrick Green a Sepulturából, a dal címe Bullet the Blue Sky:

Mai születésnapos Sid Wilson, a Slipknot tagja is, így neki is szóljon egy Slipknot dal, a Psychosocial:

S ma még mennyi klassz születésnap lett volna....

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)