Hirdetés

Jó Éjt! 2012.07.13.

|

Ahhoz képest, hogy péntek van, ma is elég mozgalmas napot zártunk. Sírtunk, nevettünk, veszekedtünk, most pedig aludjunk jól, ha már ilyen jó az idő!

Hirdetés

A hátam mögött már tornyosulnak a csomagok a holnapi útra, hogy reggel már csak egy kávéval teljes indulás várjon rám a GS tábor idei helyszínére. Holnap mi előre megyünk, hogy aki velünk tart annak már csak a kész helyszínnel kelljen szembesülnie.

Ma is volt beszédtéma bőven, volt ma adakozás, lemondás, bejelentés bőven. A Diablo III ismét megosztotta a közösséget, de hát ez már csak így megy, egy ekkora cím esetében. Lássuk, hogy a mai napon mi érdekelt titeket a legjobban:

1. Csak PC-re jön az első Unreal Engine 4-es játék

2. Steam - nyári leárazások és „kitűzők”

3. Mass Effect: Paragon Lost előzetes

A zenei összeállításban igyekeztem a nyáresti hangulatot hozni, van itt egy kis gitár alap, és egy kis elektronika is, de aki ismer egy bizonyos, igen híres televízió sorozatot, az két dallamot fel fog ismerni a háromból. Hallgassátok szeretettel, mindenkinek nyugodalmas jóéjszakát kívánok.

Gomez - See The World

Alexi Murdoch - Orange Sky 

nOISEFACTORy - About a Dream

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)