Hirdetés

Jelentős hiányosságot orvosol a The Ascent legújabb frissítése

|

A fejlesztőcsapat javította az egyik PC-s változat grafikai beállításokhoz kapcsolódó hibáját.

Hirdetés

Nemrégiben debütált az Xbox Game Pass kínálatában a svéd Neon Giant cyberpunk hangulatú akció-szerepjátéka, a The Ascent, amiben a barátokkal együtt kell átküzdeni magunkat ellenségek szinte véget nem érő sorain. Kiderült azonban egy furcsa hiba a játékkal kapcsolatban, ugyanis a Windows Store-on keresztül megszerzett PC-s változatból hiányoztak azok a grafikai beállítások, amik a Steam verzióban már megjelenéskor megvoltak.

A fejlesztők igyekeztek, hogy minél előbb elhárítsák a problémát, így már le is tölthető a gyógyírt jelentő legújabb frissítés, amely további kisebb-nagyobb hibákat is kezelésbe vesz.

Hirdetés

A patchnek köszönhetően mostantól a Windows Store-os kiadásban is elérhető a DLSS és a ray tracing funkció, illetve a steames a Windows Store-os verziók egyaránt többet profitálnak a DX12-támogatásból. Sikerült javítani azt a hibát is, ami miatt előfordulhatott, hogy a mentési fájlok használhatatlanná váltak. A kooperatív módban fel-felbukkanó gondok egy részét is kigyomlálták, mint azt, amikor a host kilépése után a többiek elveszíthették a megszerzett tapasztalati pontokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A fejlesztők tervei szerint hamarosan az Xbox One és Xbox Series X|S konzolokat favorizáló játékosok is élvezhetik az update áldásos hatását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)