Hirdetés

Gyűlik a pénz a Jay és néma Bob játékra (videó)

|

Egy indie csapat a rajongók segítségét kéri, hogy minden cenzúra nélkül mesélhesse el játékformában a legendás páros legújabb kalandjait.

Hirdetés

Érdekes közösségi finanszírozási projekt bukkant fel a Tim Schafer és csapata által is használt és működtetett Figen. Ez pedig nm más, mint egy Jay és néma Bob játék ötlete. Az Interabang Entertainment a mostani felállásában ugyan csak egy játékot szállított eddig, az viszont sokkal érdekesebbé teszi a projektet, hogy Kevin Smith és Jason Mewes is részt vesz a játék készítésében.

A Jay and Silent Bob: Chronic Blunt Punch alapvetően egy 2,5D-s beat-'em-up, de a kooperatív játékban nem csupán pofonokkal vághatjuk haza az ellenfeleinket. A készítők terveznek ugyanis egy Convo Combo mechanizmust is, amivel ha szeretnénk, be is szólhatunk a különböző játékbeli karaktereknek, akiknek az arca rendkívül sok kifejezés között váltva árulhatja el, mennyire volt ütős a szövegünk. Persze a célunk nem mindig az adott szereplő földbe döngölése lesz, hanem ezzel a rendszerrel szerezhetünk majd olykor fontos szövetségeseket is.

A játék sztorija szerint Jay és néma Bob egy nap azt veszi észre, hogy egy vásárlójuk sincs, így elmennek megkeresni, hová tűnt mindenki, ha pedig már elindultak, innának egy Orange Juliust is. A szirupos üdítő utáni hajsza közben viszont egy hatalmas, csili-vili bevásárlóközpontra lelnek, amiből a többi emberhez hasonlóan sehogy sem találják a kiutat. Ahhoz azonban, hogy egyáltalán elkezdhessék az utukat, négyszázezer dollárt kérnek a készítők, aminek eddig valamivel több mint a tizede gyűlt össze. Elmondásuk szerint azért szeretnének a rajongók támogatására hagyatkozni, hogy a befektetők miatt ne kelljen visszafogni a játék tartalmát. A kampányhoz egyébként egy mókás videót készítettek, amiben Smith és Mewes is részt vett.

Ti örültök a bejelentésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)