Hirdetés

Izgalmas újításokat hoz a PlayStation 5 következő frissítése

|

Már tesztelhető az új rendszer, amitől sokkal jobb lesz használni a konzolt.

Hirdetés

Béta állapotban mától elérhető az Egyesült Államok, Kanada, Japán, az Egyesült Királyság, Németország és Franciaország meghívott felhasználóinak a PlayStation 5 vadonatúj rendszerfrissítése, ami régóta várt funkciókat hoz, és hamarosan világszerte telepíthető lesz. A PlayStation ma elmondta, milyen újdonságokra számíthatnak a felhasználók.

Az egyik legfontosabb, hogy elérhetővé válik a Discord-integráció, így platformokon átívelően beszélgethetünk majd barátainkkal, feltehetően jobb minőségben, mintha a beépített party chatet használnánk.

Hirdetés

Emellett kérvényezhetjük a képernyőmegosztást barátaink profilját megnyitva, könnyebben csatlakozhatunk folyamatban lévő meccsekhez, láthatjuk, mennyit játszottunk az egyes játékokkal és pajtásaink közül kiknek vannak még meg, valamint egyszerűbb lesz a rögzített pillanatok megosztása is.

A frissítés telepítését követően 1440p-s felbontás mellett is működik majd a VRR a HDMI 2.1-et támogató készülékeken, illetve kiterjesztik ezen képméret támogatását, több kijelzőn fogjuk tudni beállítani. A játékkönyvtár kezelése során több szűrőt alkalmazhatunk, egyszerűbben vihetjük át PS4-es mentéseinket, adatainkat PS5-re, vezeték nélkül is frissíthetjük majd a DualSense kontroller szoftverét, az USA és az Egyesült Királyság lakói pedig hangutasítással is indíthatnak felvételeket.

Egyelőre nem tudni, mikor lesz elérhető a frissítés végleges változata.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)