Hirdetés

Itt és ekkor jelenthetik be a Star Wars Jedi: Survivor megjelenési dátumát

|

Az Electronic Arts játéka tavasszal jelenhet meg, így éppen itt lenne az ideje színt vallani.

Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy a Star Wars rajongóknak van okuk várni 2023-at. Eleinte még csak az ismert iparági bennfentes, Jeff Grubb sugalmazta azt, hogy az Electronic Arts 2023 márciusában tervezi kiadni a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatását, majd maga a vállalat vezérigazgatója, Andrew Wilson árulta el a befektetőknek, hogy 2023. március 31-ig bezárólag egy fontos IP-vel készülnek

Wilson azonban arról is beszélt, hogy a múltban tapasztaltak miatt minden egyes projektjüknél összeülnek a fejlesztőcsapataik és marketingeseik, hogy átgondolják, mi a legmegfelelőbb időpont a játékos közösséggel való kommunikációra, a Star Wars Jedi: Survivor esetében pedig úgy tűnik, hogy még idén elérkezik ez a pont. Nem is nehéz kitalálni, hogy mikor. 

Hirdetés

Egy másik bennfentes, Tom Henderson a forrásaira hivatkozva tudni véli, hogy a folytatás az idei The Game Awardson fog felbukkanni. A december 8-án (nálunk 9-én hajnali fél kettőkor) megrendezésre kerülő eseményen állítólag egy új trailert, a megjelenési dátumot és az előrendelés elindulásának időpontját is megkapjuk, valamikor a 30. perc körül. 

Grubb korábban azt mondta, hogy decemberben számíthatunk majd a Star Wars Jedi: Survivor további részleteire, szóval a pletykamesterek értesülései összecsengenek. A Star Wars Jedi: Fallen Order eseményei után öt évvel játszódó folytatás PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re készül, a főszerepben pedig továbbra is Cal Kestist (Cameron Monaghan) köszönthetjük. 

Mint minden évben, úgy idén is be fogunk számolni külön minden fontos The Game Awards bejelentésről és összefoglalót is írunk, szóval érdemes velünk tartani vagy később pótolni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)