Hirdetés

Itt egy forradalmi Pokémon játék: egy free-to-play MOBA

|

A Pokémon Unite-ban 5v5-ös harcokat hívhatunk zsebszörnyeket irányítva.

Hirdetés

A múlthéten már egy rakás pokémonos újdonságot bejelentett a The Pokémon Company, viszont jelezték, hogy erre a hétre is tartogatnak valami nagyot és fontosat. Mint kiderült, ez a Tencent egyik stúdiója, a Call of Duty: Mobile-t, a Honor of Kingst, valamint az Arena of Valort is jegyző TiMi által készített Pokémon Unite, egy ingyenes MOBA.

Hirdetés

A játékban két ötfős csapat küzdhet meg egymással egy sávokra bontott, elfoglalható pontokkal teli pályán. A harcoló pokémonok folyamatosan fejlődnek és szintet lépnek, így új mozdulatokat tanulnak. Azt még nem tudni, mikor jelenhet meg, viszont Switch mellett okostelefonokra is jön, cross-play támogatással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)