Hirdetés

Fogmosós app, fotózós és kávézós Pokémon játék is készül

|

A Nintendo bejelentett egy rakás Pokémon játékot és alkalmazást, melyek némelyike Switch mellett mobilra is megjelenik.

Hirdetés

Bár idén elmarad a szokásos E3-as Nintendo Direct, a cégnek bőven van mondanivalója. A Paper Mario: The Origami King bejelentése után most egy 11 perces előadás során ismerhettük meg a Pokémonnal kapcsolatos terveket, melynek keretében a már megjelent játékok új tartalmai mellett újdonságokról is szó esett.

Hirdetés

Mind közül talán a legfontosabb, hogy új Pokémon Snap játék érkezik, mely az 1999-ben megjelent Nintendo 64-es Snapet veszi alapjául. Ebben különböző helyszíneket járhatunk majd be, ahol fényképeket kell készítenünk a lényekről - ezúttal minden eddiginél többről.

Lesz továbbá egy ingyenesen elkezdhető, de mikrotranzakciókat tartalmazó játék is, a Pokémon Cafe Mix. Feladatunk egy a zsebszörnyeket kiszolgáló kávézó üzemeltetése lesz, italokat és ételeket állíthatunk össze különböző minijátékok során, és akár új alkalmazottakat is felbérelhetünk. Switchre és okoseszközökre jelenik meg hamarosan.

A gyerekeknek a helyes fogmosást a Pokémon Smile kívánja megtanítani, szórakoztatóbbá tenni. Az AR-támogatású app már ma elérhetővé válik iOS-re és Androidra.

A Pokémon Swordben és Shieldben az új DLC, az Isle of Armor megjelenésének örömére egy Max Raid esemény indul, amit ha legalább egymillió játékos teljesít június 28-ig, mindenki jutalma egy különleges Zeraora lesz. A Pokémon GO eközben a Galarian Farfetch'd-del és Mega Evolutionökkel bővül.

A teljes műsort alább nézhetitek vissza. Június 24-ére újabb előadás várható, valami nagy dolog leleplezését lengették be, és ez feltehetően nem egy Pokémon RPG lesz. Aztán ki tudja, amilyen világot élünk, bármi megtörténhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)