Hirdetés

Ingyenes The Witcher 2 zene

|

Eleve jól cseng, ha valami ingyenes, főleg akkor, ha az egy jó játék még jobb zenéit jelenti.

Hirdetés

Bevett gyakorlat, hogy a játékok zenéit a megjelenést követő rövidebb-hosszabb idő múlva kiadják CD-n, pénzért. Addigra ugyanis megszereti a műértő közönség, és olyasféle vágy keríti hatalmába, hogy birtokolni is szeretné a zeneszámokat.

A CD Projekt Red nem gondolkodott túl nagyban, de azért mégiscsak ad valamit, hiszen ingyenesen letölthetővé tette a Disdain & Fear trailer alatt hallható muzsikát, melyet innen tölthettek le. Igaz, hogy ez nem ugyanaz, mint a Valve-féle Portal 2 album pénzforgalmat nem igénylő megszerzése, de a szándékot mindenképpen értékeljük. Talán eljön majd az idő, amikor ez a fajta ingyenesség népszerűbb lesz a szerzői jogokat birtokló szervezetek körében.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)