Hirdetés

Ingyenes lesz a Pirates of the Burning Sea

|

Eberron és Középfölde után a világ tengerei is ingyenélők prédájává válnak.

Hirdetés

No kérem, ezt is megértük. Kis túlzással hónapról-hónapra bővül a szűkös költségvetéssel gazdálkodó, ám ennek ellenére igényes MMO-kra vágyó játékosok előtt álló lehetőségek köre. Legújabb szereplőnk a kalózromantikát meglovagoló Pirates of the Burning Sea című MMORPG.



A fejlesztők bevallásuk szerint még 2009 végén döntöttek úgy, hogy belátható időn belül megkönnyítik a belépést a játékba, s felkínálják a lehetőséget, hogy az újonnan érkezők csak annyi pénzt áldozzanak rá, amennyit jónak látnak. Ennek tükrében kukába kerül a havidíjas modell, amit mikrotranzakciók váltanak le.
Amennyiben ingyen kívánunk játszani, úgy mindenféle korlátozás nélkül egészen az 50. szintig fejleszthetjük karakterünket, és szabadon használhatjuk a játékbeli boltot, ahol valós pénzért vásárolhatunk. Ezzel szemben megmarad a Captain's Club névre keresztelt előfizetési lehetőség, ami kibővült karakterfejlesztési lehetőségekkel, és különféle bónuszokkal jár majd. A Pirates of the Burning Sea még aktív előfizetői természetesen megkapják az említett extrákat hűségük jutalmaként.
Az átállás pontos időpontjáról sajnos nem tudni még semmit, de ha végre elárulják, nem fogjuk elhallgatni előletek.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)