Hirdetés

Infinity: Battlescape - kilenc év után támadhat fel az űrszimulátor (videó)

|

Valaha űr-MMO-nak szánták az Infinity: Battlescape-et, de a komolyabb konkurencia láttán most már egy valamivel szerényebb űrszimulátorként jelenhet meg.

Hirdetés

Ma, amikor az Elite: Dangerous már megjelent, a Star Citizen és a No Man's Sky pedig úton van, biztosak lehetünk benne, hogy az űrszimulátorok műfaja él és virul, de ez nem mindig volt így. Nagyjából kilenc évvel ezelőtt, amikor Flavien Brebion és csapata nekilátott egy végtelen űrben játszódó MMO fejlesztésének, még nem tudhattunk az említett, nagy szabású projektekről. Az I-Novae csapata viszont a konkurenciát látva sem hagyott fel a munkával.

A játékukat átdolgozták, és Infinity: Battlescape néven kalapoznak egy kisebb, észszerűbb játék befejezésére a Kickstarteren. Persze ettől függetlenül még mindig hatalmas az űrszimulátor: minden meccsben egy véletlenszerűen generált, méretarányos naprendszer feletti uralomért küzdhetünk meg, és bár pontos játékosszámot egyelőre nem árultak el, az már biztos, hogy több százan csatlakozhatunk a három csatázó frakció valamelyikéhez. Az egyik legmenőbb feature, amit az Infinity: Battlescape ígér, az a bolygók és a világűr közötti megszakítás nélküli közlekedés, hasonlóan a No Man's Skyban látottakhoz, ráadásul töltőképernyők nélkül.

Mivel a csapat eddig is rengeteg időt fektetett a játékba, egy (a játékfejlesztés költségeinek mértékével nézve) szerényebb összeget, 300 ezer dollárt tűztek ki célnak a Kickstarteren. A játék majd modokat is támogat, de már most játszható állapotban van, amit a lejjebbi videóban láthattok is.

Mit gondoltok, van esélye a nem éppen kispályás versenytársak ellen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)