Hirdetés

Index.hu: 2008 vezető szerepjátékai

|

Az Index.hu szerkesztőségében nekiestek az idei esztendőben napvilágot látott szerepjátékoknak és győztest hirdettek.

Hirdetés

Toplistákból és év játékaiból minden évben kifogyhatatlannak bizonyulnak a különféle médiaorgánumok. Direkt nem használtam a „videójátákok bűvöletében munkálkodó internetes oldalak és nyomtatott sajtók" kifejezést, esetenként olyan médiák is hozzányúlnák a hónapok alatt felgyülemlett alkotásokhoz, melyek működési területe alapvetően nem foglalja magába a játékok világát. Az Index oldaláról mindannyian hallhattunk már valamilyen formában, gondolom sokan közületek rendszeresen látogatjátok, az utóbbi csoport valószínűleg már észrevette a hírözönben felbukkanó játékvilággal kapcsolatos, egyre szaporodó írásokat, nagyobb lélegzetvételű cikkeket. Két nappal ezelőtt leközölték és tesztelték az asztali rendszerekre megjelent szerepjátékok minőségi triumvirátusát, és győztesként kihozták a - - - - - - néven megismert alkotást, mely megérdemelten bezsebelt néhány Év Játéka kitüntetést idén. És kapott egy újabbat, méghozzá Magyarországról. Nem túl bonyolult kitalálni, melyik produktumot találták a Fable 2, Mass Effect duó mellett a legkiemelkedőbbnek, ha írásuknak „A megrugdosott tyúktól az atombombáig" címet adták. Véleményeiteket várjuk a hozzászólásokban. Nálam a Mass Effect győzött, és Nálatok?

mass_effect.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)