Hirdetés

Imádják a kritikusok a soulslike-ot, amiben egy cuki kis remeterák felett vehetjük át az irányítást

|

Számos akadály nehezítette az Another Crab's Treasure fejlesztőinek munkáját, akik ledöbbentek a pozitív értékelések láttán.

Hirdetés

Nem volt különösebben izgalmas az elmúlt pár hét. Az év eleji játékdömping után április csak egy-két izgalmas újdonsággal kecsegtetett, és az eddigiek alapján májusban sem lesz ez másképp. A mostani hónap egyik legnagyobb durranásának a Sony Interactive Entertainment gondozásában megjelenő Stellar Blade ígérkezik, ami a minap éppen egy benne felbukkanó rasszista kifejezés kapcsán került a figyelem középpontjába.

Azonban mielőtt minden szempár a Shift Up akciójátékára szegeződne, érdemes lesz egy másik különleges, ígéretes alkotás felé tekintgetni. Nem sok olyan játék létezik, amiben egy remeterák felett vehetjük át az irányítást - ez pedig elég volt arra, hogy cselekvésre ösztönözze az Aggro Crab fejlesztőit.

Hirdetés

Órákon belül hivatalosan is megjelenik az Another Crab's Treasure névre keresztelt soulslike, melyben egy bátor kis rák felett átvéve az irányítást kell megküzdenünk a tenger összes rémségével.

Ne tévesszen meg senkit a gyermeki külső. A korai kritikák rendre büntető élményként számoltak be a játékról, ugyanakkor pozitív értékelésekkel illették azt, amik láttán a készítők teljesen el voltak ragadtatva. Már csak azért is, mert mint kiderült, egyáltalán nem volt problémamentes a fejlesztés.

A seattle-i székhelyű csapathoz három alkalommal törtek be a megjelenés előtti hónapokban, ami jelentősen bezavart a munkálatokba. És akkor persze a megjelenés, amit sikerült az áprilisi nagyágyúk, a Stellar Blade és a Sand Land közvetlen közelébe pozícionálni.

Mindenesetre az eddigi kritikák rendesen lenyűgözték a kis fejlesztőcsapatot, akik a Twitter/X oldalukon fejezték ki meglepődöttséggel társult örömüket.

Ha minden igaz, az Another Crab's Treasure néhány órán belül elérhetővé válik - PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re, illetve Nintendo Switchre érkezik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)