Hirdetés

Így fut az Elden Ring az egyes konzolokon

|

Egy összehasonlító videó mutatja be, hogy a FromSoftware új játéka mit tud különböző gépeken.

Hirdetés

Az Elden Ring jelenleg a modern játéktörténelem egyik legmagasabbra értékelt címe, amiről mi is elismerősen beszéltünk a kritikánkban, a FromSoftware ékkövének nevezve a projektet. Csirke PlayStation 5-ön tesztelte a játékot és semmilyen technikai problémát nem tapasztalt, sőt gyönyörű művészi megoldásokról számolt be a látvány terén. De mi a helyzet a többi verzióval?

Az alábbi videó val összehasonlíthatjuk, hogyan fut az Elden Ring PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox One X-en és Xbox Series X/S-en, ugyanis egymás mellé pakolták az egyes platformokon rögzített felvételeket.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy az összeállításban a játék első napi patch előtti állapotát láthatjuk, viszont így is úgy tűnik, hogy a PS5-ös változat a legoptimalizáltabb mind közül, és előző generációs masinához képest (alacsonyabb framerate és gyengébb látvány mellett) a PlayStation 4 is jól tartja magát. Nézzetek rá ti is az eredményekre:

Az Elden Ring az említett konzolok mellett PC-n (Steamen) is játszható február 25-től. Ti melyik platformon fogjátok belevetni magatokat a nagyszerűnek ígérkező kalandba?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)