Hirdetés

IGN Pro League 4 - új eSports nézettségi rekord született

|

Ez a rekord "Koreán kívül" értendő - az ázsiai ország ugyanis az eSportban, azaz cybersportban a legnagyobb.

Hirdetés

Az IGN Pro League 4 cybersport eseményre Las Vegasban került sor, a The Cosmopolitan nevű helyen. A koreai Global StarCraft Team Leagues  (GSTL) döntőjét rendezték meg itt, először Koreán kívül.

A helyszínen 10000 (tízezer) néző tekintette meg az eseményt, online közvetítésben volt olyan időszak, amikor 346000 néző tekintette meg egyszerre a versenyt - ez új csúcs, soha, ennyien eSport esemény közvetítését nem nézték Koreán kívül. A verseny hétvégéje alatt összesen három millió egyedi user követte a közvetítést. A StarCraft II versenyt egyébként a FnaticRC.Alive csapat nyerte meg legyőzve ST_Squirtle-t, míg a League of Legends verseny nyertese a Team Solo Mid lett, akik a döntőben a Counter Logic Gaming csapatot múlták felül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)