Hirdetés

Hosszabb videón a LoL-alapú verekedős játék, a Project L játékmenete

|

Sokára fog elkészülni, de láthatjuk, hogyan képzeli el a Riot Games.

Hirdetés

Nagyon belendült a Riot: most ért véget az Arcane első szezonja, de már készül a második; a héten megjelent két spin-off, a Ruined King és a Hextech Mayhem; bejelentették, hogy jövőre újabb két játék érkezik (Conv/rgence és Song of Nunu), illetve megvillantották a Project L-t is, amit még 2019-ben jelentettek be. Már akkor is jelezték, hogy kell még idő, mire többet tudnak mondani róla.

A megjelenés még továbbra is messze van, leghamarabb 2023-ra lehet kész, de a fejlesztés halad, amit egy most közzétett videóval igyekeznek bizonyítani.

Hirdetés

A Project L-ben a játékosok két karakterből álló csapatokat alkothatnak, melyek tagjai cserélgethetik egymást a csatatéren. A videóban láthatjuk a felfrissített látványt, mesélnek a játékmenetről, arról, hogy hogyan próbálják az irányítást a kezdők és a profik számára is érdekessé tenni (könnyen bele lehet tanulni, de a titkait időbe telik megismerni), valamint arról, hogy a netkód a legfontosabb számukra.

Jövőre a fejlesztők még legalább kétszer be fognak köszönni, először 2022 második felének elején. Addig dolgoznak ezerrel.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)