Hirdetés

Horizon: Zero Dawn - egységessé vált a megjelenés

|

A Sony 2017-re csúszott PlayStation 4-exkluzív játéka, a Horizon: Zero Dawn a korábbi tervek alapján később jött volna Európa egyes részein, de ezt most helyrehozták.

Hirdetés

Egy meleg júniusi napon közölte a Sony a szomorú hírt, miszerint 2017-re csúszik az egyik legnagyobb durranása, a Guerrilla Games által fejlesztett Horizon: Zero Dawn, amely már a megjelenésétől kezdve támogatni fogja a PlayStation 4 Prót. 

A döntés oka természetesen az volt, hogy a fejlesztőcsapat szeretné garantálni a lehető legmagasabb minőséget minden téren, ehhez pedig több időre volt szükség. A nyitott világú, egyedi témájú játék 2017. március elsejére volt datálva mindenhol Európában, kivéve az Egyesült Királyságban, azonban a PlayStation UK legújabb bejelentése ezt is helyrerakja: 

Ennek örömére nézzétek meg, hogy mennyivel lesz szebb a Horizon: Zero Dawn PS4 Prón, illetve mutatunk egy fejlesztői naplót is a gépek evolúciójáról

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)