Hirdetés

Homefront: The Revolution megjelenés - ez lenne a dátum?

|

Nem a hagyományos módon, de most is egy viszonteladónak köszönhetően szivárgott ki a Homefront: The Revolution megjelenési dátuma.

Hirdetés

Nem hallat nagyon magáról a Homefront: The Revolution, viszont épp ezért lehet a tavaszi szezon egyik nagy meglepetése.

A Deep Silver Dambuster játékát a legegyszerűbben talán úgy lehet összefoglalni, hogy egy Far Cry, ami egy városban játszódik. A külső kerület lepusztult, romos, onnan indulva haladunk a gettón át a központig, ahova a koreaiak belakták magukat, és ott próbálhatjuk meg átvenni a hatalmat. Lesznek módosítható fegyverek, ilyen-olyan járművek, lopakodós részek és kemény akció is. Szóval semmiképp nem érdemes megfeledkezni róla. 

Az amerikai Target üzletláncnál már lefoglalható, ehhez egy 1 dolláros kártyát kell vásárolni a boltban. A kártyán, mint azt az alábbi képen láthatjátok, két helyen is szerepel a megjelenési dátum: 2016. május 17.

Ez azt jelenti, hogy hozzánk vagy 17-én, vagy 20-án jöhet. A Deep Silver korábban többjátékos bétát is ígért 2016 elejére, melyben először az Xbox One-osok vehetnek részt. Várjuk a megerősítést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)