Hirdetés

Hollywood vs. Halo

|

Az életben elszenvedett sikertelenségekért gyakran okolunk másokat. Úgy tűnik, az amerikai álomgyár sem kivétel.

Hirdetés

Az utóbbi évek legrosszabb októberi eredményét tudták felmutatni az amerikai filmszínházak, legalábbis az eladott jegyek számát illetően. 1999 óta nem fordult elő, hogy csupán alig több mint 80 millió USD forgalmat bonyolítsanak le, mint az megesett az október első hétvégéjén.
Az Advertising Age cikke szerint a filmipar szemében egyértelműen a Halo 3 a bűnös. A játék szepember 26-án jelent meg, s még aznap 170 millió USD bevételt generált, s mára meghaladta a 300 milliót.
Mike Hickey, a Janco Partners elemzője szerint a játék fő fogyasztói rétege a 18-34 éves korosztályból kerül ki, mely megegyezik a mozikat legnagyobb arányban látogató csoporttal.
A cikk további "jó" hírt közöl az álomgyár moguljaival, miszerint 2008 tavaszán, a Grand Theft Auto IV debütőlásakor egy, a mostanit is felülmúló visszaeséssel kell számoljanak.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)