Hirdetés

Hol tart a Forza Motorsport fejlesztése?

|

Azt már mind tudjuk, hogy tavasszal nem fog befutni a Forza reboot, de mi tart eddig a következő rész befejezésében? Ezt válaszolta meg a Turn 10.

Hirdetés

A Forza Motorsport franchise legutóbbi epizódja a 7-es számú versenyző volt, ami 2017-ben jött ki. Azóta csak ígérgetéseket hallunk a következő résszel kapcsolatban, amit 2020-ban jelentett be a Microsoft és a Turn 10.

A csapat keményen dolgozik jelenleg is, és ténylegesen egy következő generációs vezetési élményt akar leszállítani, de ehhez idő kell

Hirdetés

A 2020-as bejelentés és a 2021-ben tartott, rajongóknak szánt tesztalkalom után mindenki arra számított volna, hogy idén tavaszra már meg is unjuk az új játékot, de egyelőre ott tartunk, hogy még ki sem próbálhattuk azt. A Forza Motorsport rendezője, Chris Esaki elmagyarázta, miért is állunk így:

"Az első résztől a Forza Motorsport 7-ig a fizikai modell a következőképp nézett ki: a járgány kerekeinek érintkezését a pálya felületével egy ponton regisztrálta a játék, amit az 60-szor frissített másodpercenként. A Forza Motorsportban 8 ponton történik az érintkezés, amit 360-szor frissít játék. Ez egy 48-szoros minőségbeli növekedés. Ez segíthet bemérni, hogy mekkora ugrás is történik a fizikai megoldásokban."

Esaki elmondta, hogy a Forza 4-től 7-ig összesen nem léptek annyit előre, mint most. Ez sajnos azt is jelenti, hogy rengeteg munka vár még csapatra, de a rendező még annyit hozzátett, hogy már a "csiszolási fázisnál" tartanak.

Ennél pontosabb infókat valószínűleg csak a június 11-én esedékes Xbox Games Showcase alatt fogunk megtudni, ami szerencsére már nincs olyan messze, és amiről persze folyamatosan tájékoztatunk majd benneteket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)