Hirdetés

Hivatalos: új Mass Effect játékon dolgozik a BioWare

|

Nem, nem a felújított eredeti trilógiáról van szó, hanem egy teljesen új részről, mely valószínűleg a szintén készülő Dragon Age játék után láthat napvilágot.

Hirdetés

Régóta pletykálják, hogy a meglehetősen csapnivaló Mass Effect: Andromeda után a BioWare nem vállal túl nagy kockázatot a szériával és inkább az eredeti trilógia egy felújított, gyűjteményes kiadásával érkeznek. Az N7 nap alkalmából (mivel ugye november 7. van) valóban bejelentették a Mass Effect: Legendary Editiont, azonban egy teljesen új rész készültéről is hírt adott a stúdió.

A BioWare hivatalos blogján a stúdiót vezető Casey Hudson lelepleztte a felújított trilógiát, azonban egy bekezdést szentelt annak is, hogy elmondja; már dolgoznak egy új epizódon is:

"Eközben itt a BioWare-nél, egy veterán csapat keményen dolgozik azon, hogy megálmodják a Mass Effect univerzum következő fejezetét. Még nagyon korai fázisában tart a projekt, így nem mondhatok többet róla, de alig várjuk, hogy megosszuk a víziónkat arról, hogy merre tartunk legközelebb."

Hirdetés

Noha a széria legutóbbi része, a Mass Effect: Andromeda hatalmasat csökkentett a széria renoméján - ami a Mass Effect 3 botrányos lezárása miatt egyébként is ingatag lábakon állt -, azért a rajongók szíve talán még mindig egy kicsit hevesebben dobog, ha azt hallják: készül egy újabb felvonás az egykor hőn szeretett szériához

Egyelőre nyilvánvalóan semmit nem tudunk a projektről; az is rejtély, hogy ki állhat a fejlesztés élére, hiszen az eredeti trilógiát tető alá hozó Casey Hudson mostanra az egész BioWare fejesévé vált, így jó eséllyel nem lesz ideje összefogni egy teljes játékot. Az Andromedát levezénylő Mac Walters továbbra is a stúdiónál van, azonban egy rajongó sem lenne elragadtatva a franchise-hoz való visszatérésétől.

Lévén még csak egy korai bejelentésről van szó, így a megjelenéstől még évekre vagyunk. Új Mass Effect játékra tehát leghamarabb a következő Dragon Age debütálása után számíthatunk, melyről egyébként még szintén meglehetősen keveset tudunk.

Ti várjátok az új játékot vagy az Andromeda után inkább nem piszkálnátok a szériát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)