Hirdetés

Hitman - kiszivárgott több gameplay trailer

|

Több mint tíz percnyi Hitman gameplay videót pakolt fel valaki a netre. Igen, az új, decemberben érkező játékból. Úgy néz ki, ez ma ilyen szivárgós nap lesz.

Hirdetés

A „kiszivárgott” lesz a nap szava, bár továbbra sem szeretjük, a szivárgások megölik a meglepetés élményét. 

Ugyanakkor felkerült a netre összesen kilenc videó a vadonatúj Hitman játékból, és nem tehetjük meg, hogy ezt nem oszjtuk meg veletek. Mindegyik pár perces vagy pár másodperces, és mindegyik ugyanazt a párizsi küldetést mutatja, amiben két divattervezőt kell kiiktatni (alighanem a divat ellen elkövetett bűneikért, a divatrendőrség megbízásából... vagy ki tudja). Úgy nézzétek őket, hogy ezek a játék alpha változatából származnak, és nem arra készültek, hogy a nyilvánosságnak mutogassák őket (ezért van az a diszkrét, alig észrevehető csík középen).

Nos, hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)