Hirdetés

Hitman Absolution - Run For Your Life Playtrough trailer

|

Eredetileg az erre a videóra a figyelmet felhívni akaró trailert szerettem volna kitenni.

Hirdetés

Erre kiderült, hogy a Hitman Absolutiont az E3-on bemutató Run For Your Life demo teljes végigjátszásának trailere is ott van a YouTube-on.

Hitman 47 ezúttal teljesen fegyvertelenül rejtőzik a rendőrség elől, akik minden erőt bevetve igyekeznek elkapni. A helyszín egy nagyon hangulatos, sok akcióra lehetőséget adó, elhagyott chicagoi könyvtár. A Hitman Absolutiont ezúttal jóval casualabb gamereknek is ajánlják - emiatt került be több könnyítést is jelentő újítás. Az aktív rejtőzködés mindaddig tart, amíg sikerül a homályban maradni - utána sokkal akciódúsabb Hitman Absolution játékmenet következik. A videót elnézve az akció mennyíségével senkinek sem lehet majd gondja..

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)