Hirdetés

Hétvégi S.T.A.L.K.E.R.-ünket add meg nekünk most!!!

|

Szólítottam a fentieket, és ők átadták a szent kézigráná.... hmmm, talán ez egy másik történet. Ssszóval, a minap készült egy újabb netes előzetes a S.T.A.L.K.E.R.-ről, ezúttal a GameSpot konyhájában, melyek mellett láthattunk pár képet.

Hirdetés

Most ezek újra itt vannak, talán néhány új is, csak gondoltam kiteszem, hátha valaki lemaradt róla. Akármennyire is kezdem azt hinni, hogy soha nem jelenik meg, nekem még mindig tetszik, annak dacára, hogy egyértelmű, hogy az Unreal Engine 3 részletesebb grafikát tud kreálni. Nekem ez akkoris életszerűbb... bár kövezzetek meg. Egyébiránt akárki, akármit mondd, én tuti végig fogom vinni... legalább egyszer :) Íme a képek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)