Hirdetés

Heroes of the Storm - újabb hős csatlakozik a Diablo univerzumából

|

A játék a csökkentett fejlesztői támogatás ellenére is hamarosan új tartalommal bővül.

Hirdetés

A Heroes of the Storm ugyan takaréklángon ég, mióta a Blizzard hivatalosan megszüntette a profi ligát, és az erőforrásokat inkább más projektekbe fekteti, azonban a fejlesztők egy új hőssel bővítik a játékot 2019 elején.

Hirdetés

A Diablo univerzum kedvelői örülhetnek majd igazán, hiszen Aurielt, Malthaelt és Tyraelt követően újabb angyal csatlakozik a a Nexus harcosaihoz, méghozzá Imperius személyében. A brazil Heroes of the Storm Twitter-oldal információi alapján a hős 2019. január 2-tól már kipróbálható lesz a tesztszerveren. 

Bővebb információval sajnos egyelőre nem szolgált a Blizzard, de várhatóan Imperius is egy erős warrior karakter lesz Tyraelhez hasonlóan.

Örültök a hírnek, szívesen visszatértek a HotS-hoz Imperius érkezésével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)