Hirdetés

Haven - ilyen lesz a szerelmesek szerepjátéka

|

Egy gyönyörű, és meglehetősen egyedi RPG élményt kínál majd a Furi alkotóinak legújabb projektje.

Hirdetés

Amikor a The Game Bakers bejelentette, akkor még nem sokat tudhattunk meg a Haven címet viselő új játékukról, de a srácok most kitettek egy játékmenet videót és egy kisebb ismertetőt is. A célt még mindig nem ismerjük, de az biztos, hogy lesz utazgatás, felfedezés, és gyönyörű, ritmikus harc is.

Hirdetés

A Haven lényegében egy kétjátékos RPG, amit egyedül is végigvihetünk, de természetesen ketten a legjobb élmény. A sztorit a két főszereplő, Yu és Kay szemszögén át látjuk majd, akik főznek, esznek, alszanak, mindennapi életüket élik a játékban. Lesznek feleletválasztós dialógusok, melyek jelentősen befolyásolják a sztorit. A fejlesztők szerint minden emberi érzelmet átélhetünk a történet során, így nem mindig csak vakációzás és romantikus ebéd vár minket. Érdemes megnézni az alábbi trailert, ilyen hangulatra számíthattok (remélhetőleg saját párotokkal közösen):

A Havenről bővebben a hivatalos blogposztban olvashattok. Az augusztus 30-án induló PAX Westen a fejlesztők is ott lesznek, és bővebben mesélnek majd a mókáról, akkor mi is beszámolunk majd nektek róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)