Hirdetés

Hátborzongató kalandot ígér a The Medium

|

A Layers of Fear játékok és a Blair Witch után újabb horrorral jelentkezik a Bloober Team, mely egy kifejezetten érdekes koncepciót jár körbe.

Hirdetés

Jócskán domináltak a furcsa horror játékok a mai Inside Xbox-on, és ezt a mezőnyt erősítette a The Medium is, melyben a főhős kapocsként van jelen a valós világ és a szellemeké között. Kifejezetten érdekesnek ígérkezik, ahogy a különböző helyszíneket bejárva feltárulnak előttünk az ott történt tragédiák.

Hirdetés

A Bloober Team marad az ijesztgetésnél, hiszen az Observer, a Layers of Fear és a Blair Witch után ismét a horror vizére evickélnek. A The Mediumban a fejlesztők leírása szerint egy brutális gyermekgyilkosság után nyomozunk a főhősnővel, aki egyszerre képes látni a szellemek világát és a valóságot. 

Kiemelték még, hogy a projektben társul hozzájuk Akira Yamaoka, aki többek között a Silent Hill filmek zenéjét is szerezte. A The Medium Xbox Series X-re és PC-re jelenik meg 2020 végén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)