Hirdetés

Harcos Nevelde - Légy te az utca királya

|

A játéközön.hu kínálatában a Harcos Nevelde, egy olyan közösségi játék, amiben te lehetsz a sikátorok király.

Hirdetés

A Harcos Nevelde nem más, mint egy online, közösségi, körökre osztott szerepjáték. A cél, hogy a te harcosod vagy harcosaid legyenek a legerősebbek, legjobbak. Küzdj meg mindenkivel, vívd ki a neked járó tiszteletet. Légy te a harcosok királya, ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni a Harcos Nevelde honlapján.

A játék grafikájának stílusa nagyban hajaz a South Park-ra. Szerencsére a harcon kívül rengeteg más opciót is beépítettek a készítők, így két küzdelem közt sem fogunk unatkozni. Egy igazi profi, kőkemény verőember kiképzése sok pénzt és időt felemészt. Ha pénz kell, akkor nem árt ha a harcos karriered mellett valamilyen civil munkát is végzel, vagy egyszerűen csak ugorj be a helyi uzsoráshoz. A nehéz munkával összegyűjtött pénzt fektesd be a tőzsdén, vagy játszd el a lovin.



Vegyél fegyvereket, hogy növeld a hatékonyságodat, varrasd vissza a leszakadt testrészeidet az orvosnál, tréningezd elmédet az iskolában, reflexeidet a lőtéren és a testedet a konditeremben. Hozz létre a haverokkal utcai bandákat, legyetek ti a kerület királyai. Vegyél saját házat, ahol tigrisek a házőrzők és a vizesárokban cápák úszkálnak. Ha mindez nem elég, akkor még meg is házasodhatsz. Rabolj ki más játékosokat, ne kímélj senkit, légy te a legnagyobb harcos!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)