Hirdetés

Harci pingvinek vs. platformos versengés

|

Üdv emberek! A szokásos napi játékajánlóban ma egy mókás pingvines és egy rohangálós platform van terítéken.

Hirdetés

Minden ember életében eljön az idő, amikor egyszer csak úgy érzi hogy pingvineket kell kilőjön egy katapulttal. Nem kell szégyellni, ezen mindenki átesik. Természetes dolog. Pont erre találták ki a  Crazy Penguin Catapult egyébként felettébb mókás játékát, hogy a fent említett okok miatt senki ne rekedjen meg a testi és szellemi fejlődésben. Tanúsíthatom, hogy működik. Az alapsztori szerint az ágyelőnek való pimasz jegesmedvék túszul ejtenek néhányat a békésen tébláboló pingvinek közül, és mindennek a tetejében nem átallnak ki is nevetni őket. Utóbbit lehet hogy már nem kellett volna. "Egységben az erő!" -zendül fel egyhangúan a sértett oldal, és máris rohan kitolni a katapultot a garázsból, hogy a macik után eredve kiszabadítsa az elrabolt barátokat. Minden állomás két részből áll. Elsőnek a sorban érkező bajtársakat kell átlendíteni egy résen, majd pedig a lyuk másik oldalán a veszélyről mit sem tudó medvéket ajánlatos pingvinnel megszórni.

 

crazypenguincatapult.jpg
 
* * *

 

Egy játék (legyen az bármilyen) akkor a legszórakoztatóbb, ha azt más élő emberekkel közösen játsszuk. Számomra legalább is. A sok multis vérontástól megcsömörlve pedig kész felüdülésként hat egy egyszerű és vérmentes online játék, amiért még fizetnünk sem kell. Sőt, akár a telepítés is elkerülhető abban az esetben, ha jó helyen keresgélünk. Mondjuk a Játéközön.hu-n. Pont ilyen böngészdéből játszható izgalmas online multis játék a Platform Racing 2 is. Kezdőként az alapból noob karakterünkkel helyezése menő versenyeken indulunk, ami meglepetésre a starttól a célig tart. Ezek alatt azonnal felhasználható powerup-okat gyűjthetünk és XP-vel is gazdagodunk, amivel a meccs után tápolhatjuk magunk. Rengeteg pálya, pályaszerkesztő és a felhasználók népes tábora garantálja a kellemes szórakozást.

 

platformracing2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)