Hirdetés

Harc közben láthatjuk Jane Foster Thorját a Marvel's Avengers új bemutatójában

|

A Crystal Dynamics szuperhősös szolgáltatása még mindig nem találja a helyét, de ettől még a hősfelhozatala folyamatosan bővül. A Marvel's Avengers is megkapja a Mighty Thort.

Hirdetés

A Marvel's Avengers a megjelenésekor sem volt a gaming világ kedvence, de mostanra már olyan messzire csúszott a toplistákról, hogy már a fejlesztői sem látják annak jövőjét. Annyi legalább biztos, hogy még egy új karakter érkezik, és már ma harcba száll.

A Mighty Thor ugyanis a mai frissítéssel érkezik, és bár elsőre nem tűnik többnek egy Odinson skinnél, a fejlesztők megmutatták, hogy Jane Fosternek bizony megvannak a maga trükkjei.

Hirdetés

Az új hősünk irányítása ismerős lehet majd mindenkinek, aki huzamosabb ideig játszott Thorral, de a képességei komolyabban támaszkodnak a Mjolnirre, mint Odinson esetében. Minden ütését villámok kísérik, és persze ő is el tudja hajítani az istenek fegyverét, Jane viszont jóval nagyobb sebzést tud leosztani ezzel.

Mivel a karakter már ma elérhető lesz minden Avengers játékosnak, így mire ezt olvassátok, addigra talán már ki is próbálhatjátok őt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)