Hirdetés

Hamarosan itt a következő PlayStation State of Play

|

Többet is megtudhatunk majd a Ratchet & Clank: Rift Apartról, a játék zenéibe viszont már most belehallgathatunk.

Hirdetés

A tervek szerint június 11-én érkezik a PlayStation 5 első igazi exkluzívja, a Ratchet & Clank: Rift Apart, amit a Sony jó szokásához híven már a megjelenéstől magyarul élvezhetünk majd. A játékhoz korábban már kaptunk egy gameplay trailert, a japánok viszont most ismét felpörgették a marketinggépezetet egy friss bejelentéssel.

A PlayStation hivatalos oldalán megosztott hétfői blogposztban ugyanis elárulták, hogy a következő State of Play livestreamet április 29-én tartják, magyar idő szerint este 11 órakor. Az eseményt pedig teljes egészében a Rift Apartnak szentelik, ezúttal 15 percnyi betekintést engedve a játékmenetbe.

Hirdetés

A bejegyzéshez egy új trailert is kaptunk, amit ebben a cikkben magyar felirattal hoztunk el nektek.  A Sony egy füst alatt leleplezte a széria új játszható hősét is, akit eddig csak "nőstény Lombaxként" emlegettek a rajongók, de immáron azt is tudjuk, hogy Rivetnek hívják, aki egy másik dimenzióban harcol a gonosz Emperor Nefarious ellen. Desszertként a PlayStation Soundcloudján kaptunk 3 lendületes zenét is a játék albumáról, hogy könnyebben hangolódjunk a nyári bevetésre.

A megjelenéshez közeledve tehát rendesen kiakadt a Ratchet & Clank-mérő, a csütörtöki State of Play ugyanakkor nem csak a Rift Apart miatt lehet érdekes, hiszen megvan az esély, hogy más címek is szóba kerülnek majd. A legnagyobb esély a másnap rajtoló Returnal említésére látszik, de nagyot álmodva akár a Horizon: Forbidden Westről,  vagy a május 7-én érkező Resident Evil Village-ről is ábrándozhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)