Hirdetés

Frissült a Half-Life 2-t megszépítő rajongói mod

|

Az új verzió a javítások mellett természetesen újdonságokat is magában foglal.

Hirdetés

A maga idejében egyáltalán nem számított csúnya játéknak a Half-Life 2, de azért ma már erősen érezni, hogy egy 2004-ben megjelent címről van szó. Szerencsére még korábban készült egy remek grafikai tuning a játékhoz, amit nemrég picit felfrissített a készítője.

Hirdetés

A Half-Life 2-höz elérhető egy HD textúra pakk, amit johnyonghwang1 készített, és pontosan azt nyújtja, amit elvárhatunk tőle, tehát szebbé varázsolja a játék grafikáját. Ehhez érkezett meg most a HD Overhaul V2.1, ami egyebek mellett helyrerak néhány textúrát és egy csomó újat is hozzáad a játékhoz. Külön öröm, hogy a mod megtartja a játék eredeti stílusát, pusztán feljavítja azt, így nem kell attól tartani, hogy egy teljesen másik Half-Life 2-t kapunk majd a feltelepítésével.

Ha megszépítenétek egy kicsit a játékot, akkor innen letölthetitek a modot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)