Hirdetés

Ha mindig is a legmenőbb fűnyírókkal akartad csapatni, ebben a játékban végre megteheted

|

Nem teljesen értjük, hogy milyen piackutatás alapján mutatkozott igény a Lawn Mowing Simulatorra, de az biztos, hogyha a Skyhook Digitalon múlik, akkor idén gyep nem marad szárazon.

Hirdetés

Ha van videojáték műfaj, melyről azt gondoltuk, hogy már mindent kipréseltek belőle, akkor az bizonyára a szimulátoroké lesz, hiszen kamionoktól kezdve a mezőgazdasági munkagépeken át a kecskéig mindent irányíthattunk már (hogy a Jézus Krisztus szimulátorról ne is beszéljünk). A Lawn Mowing Simulator fejlesztői azonban a jelek szerint megtalálták a piaci rést, melyet gyorsan be is tömködtek pár fűnyíróval.

Kétségtelen, hogy sokunkban megvan az igény (bennem is, nem tagadom), hogy felpattanjon egy igazi felsőkategóriás fűnyíró-monstrumra, és azzal tegyen rendbe egy nagyobb pázsitot. Afelől azonban már vannak kétségeim, hogy ez a vágy kielégíthető-e, ha pusztán virtuálisan furikázunk ezekkel a szerkezetekkel.

Hirdetés

A választ mindenesetre a jelek szerint még idén nyáron megkapjuk, ugyanis az ID@Xbox Showcase keretein belül érkezett a bejelentés, hogy hamarosan debütál PC-n és Xbox Series X|S-en a Lawn Mowing Simulator (az Xbox One modellek valószínűleg már nem bírnák kirajzolni a tökélyre polírozott fűnyírók textúráit).

A játékot kiadó Curve Digital biztosra ment, és valóban megvásárolta a legmenőbb fűnyírómárkák licenceit. Részletesség terén nem kell aggódnunk: 12 eszközt kapunk majd megjelenéskor mindenféle kiegészítővel és alkatrésszel; bekukkanthatunk a járgányok motorjába, ha probléma van velük; állíthatjuk a pengemagasságot, tehát lényegében minden eszköz a rendelkezésünkre áll majd, hogy tökéletes virtuális gyepet adjunk ki a kezeink közül. Természetesen bejelentő előzetest is kaptunk:

Nem tudjuk, hogy a szombat reggeli fűnyírás miatt éktelenül káromkodó szomszédot is leprogramozták-e az életszerűség kedvéért, de ezen az analógián elindulva reméljük egy polc-felfúró és egy hajnalban flexelő szimulátorral is meglepnek minket a fejlesztők a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)