Hirdetés

Ha az Activision csinálná a Team Fortress 2-t

|

Egy vicces kis fricska az Activision orra alá, hogy mit gondolnak ma a játékosok róla

Hirdetés

Nem örvend túl nagy népszerűségnek manapság az Activision, de főleg Bobby Kotick a játékosok körében. A számtalan rókabőrrel kiherélt Guitar Hero, az Infinity Ward közti tragikus kakaskodás, a Call of Duty-t is elérő mennyiségi üzletpolitika, a keveset adunk sok pénzért elv, és hasonlók. Csoda hát, hogy mindenki kritizálja őket?

Egy kreatív játékos például abba gondolt bele, hogy mi lenne ha az Activision adná ki a Team Fortress 2-t.A Steam hirdetésbe burkolt, és kegyetlenül betaláló kis fricska 16 dollárért árul öt pályát (Stimulus Pack), 10-ért minden class update-et, illetve bejelenti a Team Fotress 3-at. Lám, ezért is szeretjük a Valve-t 'Asszem kérek egy pólót ezzel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)