Hirdetés

Gyönyörű lett a Hell Let Loose Carentan pályája

|

A Call of Duty rajongók emlékeiben még élénken él a csatatér, ahol megannyi fejlövést osztottak ki suli utáni lazításképp.

Hirdetés

Több Call of Duty részben is felbukkant az ikonikus pálya, így nem is csoda, hogy akkora a nosztalgia iránta. Erre több lövölde is rájátszott már, a legutóbbi próbálkozó, a Hell Let Loose pedig nagyon jó munkát végzett. A hamarosan bekerülő Carentan csatatér egy gyönyörű feldolgozása az ikonikus harctérnek.

Hirdetés

A pálya minden utcája gyönyörű és az útvonalak kialakítása elsőrangú. Beszéljenek helyettünk a screenshotok:

A Hell Let Loose egy második világháborús taktikai lövölde, ami jelenleg Early Access státuszban érhető el a Steamen keresztül. A játék hamarosan egy hatalmas, az animációkat és a hangokat teljesen átdolgozó frissítést fog kapni, így érdemes lehet ránézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)