Hirdetés

Gyönyörű helyszíneken utazhatunk át az American Truck Simulator legújabb kiegészítőjével

|

Az SCS Software hat év után sem áll le a szimulátor bővítésével.

Hirdetés

Az American Truck Simulator a 2016-os megjelenése óta rengeteg különböző kiegészítőcsomaggal bővült. A nagyobb DLC-k egész államokkal bővítik az egyébként sem kis térképet, és a következő frissítéssel sem lesz másképp. 

A fejlesztőcsapata már tavaly novemberben beszélt a tizedik állam kiegészítőről, amely már egészen biztosan Montana területei alapján készül. Az SCS Software törekedett arra, hogy nagyon sok látványosságot modellezzen, és a kiegészítő a lehető legrészletesebben adja át Montana hangulatát.

Hirdetés

A kiegészítő csomag hivatalos megjelenési dátuma egyelőre még nem ismert, de a fejlesztők legutóbbi nyilatkozatai alapján már hamarosan elkészülnek a munkával. Addig viszont elkészült egy videó a digitális Montana államról, amelyben közel fél órán át csodálhatjuk a tájat. Felbukkannak látványos hegységek, szellemvárosok, nemzeti parkok, és a folyók melletti sztrádák hangulatát is átélhetjük.

Montana mellett az SCS csapata dolgozik még a Texas kiegészítőn is, amelyet eredetileg tavaly márciusban jelentettek be, de jövő évig még biztosan kell várnunk rá.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)