Hirdetés

Guy Ritchie rendezi a Lobo képregény adaptációját

|

A csillagközi fejvadász kalandjai a Warner tervei szerint hamarosan megelevenednek a filmvásznon.

Hirdetés

A DC Comics univerzum szerves részét képező Lobo karaktere 1983 júniusában mutatkozott be az Omega Men 3. számában. Roger Slifer és Keith Griffen elméjének szüleménye a kilencvenes években, némi ráncfelvarrás és módosítás után vált igazán népszerűvé a tengerentúlon.



Az ezredforduló óta virágkorukat élő képregény-adaptációk hosszú sorába illeszkedik majd be Lobo is. A Sherlock Holmes utómunkáival lefoglat Guy Ritchie-t kérte fel a Warner Bros. a film rendezésére. Joel Silver, Akiva Goldsman és Andrew Rona producerek felügyelik majd a forgatást, ami jövőre veszi kezdetét Don Payne szkriptje alapján.



A hét láb magas (kb. 210 cm) kék bőrű földönkívüli antihős négy szökevényt üldöz keresztül, kasul a világegyetemben, akik történetesen planétánkat választották búvóhelyül. A csicsás motorkerékpáron feszítő fejvadász segítségére siet majd egy tizenéves kislány is. Miután a stúdió a PG-13 besorolás elérésére törekszik, várhatóan egy könnyedebb, családi mozinak beillő alkotásra számíthatunk, aminek Lobo rajongói nem fognak különösebben örülni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)