Hirdetés

Ilyen lett volna a Guitar Hero MMO játék

|

Maradjunk annyiban, hogy az MMO műfajról nem a Guitar Hero jut elsőre eszünkbe, hanem gyakorlatilag bármi más.

Hirdetés

Rengeteg olyan menő játék van, amiről el tudnám képzelni, hogy egy MMO készüljön belőle, viszont szeretném már rögtön az elején egyértelművé tenni, hogy a Guitar Hero nem feltétlenül tartozik közéjük. Ennek ellenére van, aki szerint ez egy remek koncepció, ugyanis az ötlet majdnem meg is valósult.

Az Unseen64 rendszeresen foglalkozik olyan játékokkal, amelyek végül nem készültek el (mint például egy nagyon érdekes Superman játék), viszont egészen hajmeresztő, amit most találtak. A Guitar Hero és DJ Hero alapján készülő MMO játékban egy klub menedzserét irányíthattuk volna, akivel a két játékból kellett volna felbérelnünk játékosokat, akik felléphetnek a klubunkban. Arról is szó volt, hogy a játékosok saját számokat oszthatnak meg a játékon keresztül, tehát a zenészeknek is érdemes lett volna csatlakozni.

Elég szkeptikusan kezdtem a cikket, de azért őszintén szólva kíváncsi lennék, mennyire működött volna a gyakorlatban. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)