Hirdetés

Guitar Hero Live - elbocsátások a fejlesztőcsapatnál

|

Átszervezés miatt jelentősen csökkent a Guitar Hero Live-ot készítő FreeStyleGames létszáma.

Hirdetés

Nincsenek pontos adatok arról, mennyit sikerült eladni a Guitar Hero Live-ból, de az Activision Blizzard pénzügyi jelentéséből annyit megtudtunk, hogy az eladások alulmúlták az elvárásokat. A játék ettől függetlenül folyamatosan frissül, legutóbb kompetitív mód került bele, melyben online, mások ellen játszva mászhatunk fel egy ranglétrán. Még a végén ebből is esportot csinálnak.

Mivel a Guitar Hero Live nem lett átütő siker, a kiadó nem tervezi, hogy a jelenlegi ciklusban (tehát a mostani konzolgeneráció végéig) folytatást készít. A FreeStyleGames korábban is főleg ritmusjátékok fejlesztésével foglalkozott, és valószínűleg nem is akarják őket más jellegű projektre ráállítani. Annyi biztos, hogy most egy darabig még a GH Live-ot bővítik, frissítik, ehhez pedig kevesebb ember is elég, így - a hivatalos megfogalmazás szerint - átalakították a csapatot. Ez a gyakorlatban elbocsátást jelent, viszont egy szóvivő elmondta, dolgoznak azon, hogy a fejlesztőket más stúdióknál tudják elhelyezni. Mindenkinek reméljük a legjobbakat, ahogy azt is, hogy a GHTV szerverei még sokáig üzemelnek.

A Guitar Hero Live egyébként egy-egy leárazás során már féláron beszerezhető, érdemes figyelni pl. az 576 oldalát, a legutóbbi PlayIT idejében 12999 volt az egy gitáros csomag.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)