Hirdetés

Guild Wars 2 - ünnepel a királyság

|

Új eseménysorozat indul jövő héten, Jennah királyné 10 éves uralkodását ünnepli a Guild Wars 2 népessége.

Hirdetés

Ahogy jártok-keltek Tyria földjén, elképzelhető, hogy egyszer csak egy hőlégballon hullik elétek. A Guild Wars 2-ben újra buli van (végül is, mit nekünk politika), ezúttal a királynő tiszteletére, aki már 10 éve a trónon ül.

Hogy minden hős ott lehessen az eseményen, szétküldött jó néhány hőlégballont. Ezek bárhol felbukkanhatnak, nektek csak annyi a dolgotok, hogy ráklikkeltek, és máris egy stílusos járgánnyal toppanhattok be a mulatság helyszínére. Érdemes is lesz behuppanni a party-ballonba, mert a helyszínen teljesített kihívások leküzdéséért komoly jutalmak járnak.

A jövő héten startoló eseménysor egy megnyitó ceremóniával indul, ezután irány az aréna, ahol az egyre erősebb ellenfelek ellen kell majd helytállnotok. A harcok során watchwork darabokat kaptok, melyeket felhasználhattok az új receptekhez vagy beválthatjátok őket a Crown Pavilionban mondjuk egy új Sovereign Weapon szettre.

Az ünnepség egy szép nagy frissítéssel fog érkezni, ami a díszleteken túl sok újdonsággal is szolgál. A jövő héttől az egy accounton lévő összes karakter egy pénztárcából gazdálkodik. Minden token, minden érme egy zsákba kerül, így a sokadik friss karakter nem indul majd üres zsebbel. Bekerül a PVP meccskereső rendszerbe a szólózás lehetősége, vagyis ez után nem kell majd előre szervezett csapatokkal hadba vonulni. A magányos harcosok tevékenységének nyoma is marad a külön leaderboardnak hála. Ezeken túl még sok egyéb apróság is várható így, aki mostanában gondolkodik rajta, hogy visszatérjen-e a Guild Wars 2 világába, annak most érdemes. Ha másért nem is, legalább csörögni egyet őnagyságával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)