Hirdetés

Guild Wars 2 - próbáld ki ingyen, vedd meg olcsóbban

|

Péntektől meghosszabbodik a trial időszak és egy ideig olcsóbb is lesz a játék, tehát nem lehet okunk panaszra.

Hirdetés

Az igen tetszetős eladási adatokat produkáló Guild Wars 2 világát most bárki megcsodálhatja, ugyanis az ArenaNet bejelentette, hogy szeptember 27-től meghosszabbítják a trial időszakot, így újabb hét napig lehet kipróbálni a picit több mint egy éve startolt játékot, amit ugyanettől a naptól kezdve egészen október 7-ig az eddigi legkedvezőbb árakon lehet megvásárolni.

Akiknek igazán tetszik a World of Warcraft babérjaira törő, havidíj nélküli MMO, érdemes egy pillantást vetniük a Digital Heroic Editionre, amit péntektől 27.99 fontért lehet elcsípni, ami tekintettel a pakk tartalmára nem tűnik rossz vételnek.

Nemrég kapott egy nagyobb lélegzetű frissítést is a játék, ami szintén jó ok lehet a kalandozáshoz. Ti most indulnátok először, vagy veteránok vagytok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)