Hirdetés

Guild Wars 2 - jön az új Super Adventure Box

|

A Super Adventure Box volt az idei év legjobb áprilisi tréfája a játékvilágban, ráadásul komolyan is vették. Most megint.

Hirdetés

Idén április elsejétől egy hónapon át játszhattunk a Guild Wars 2 bolondok napjára szánt Super Adventure Box-szal, ahol egy 8-bites világban vehettünk részt egy asurai kísérletben.

Az Asura fővárosban található retro kocka most ismét visszatér egy újabb fejezetre már a jövő héten, melynek címe Super Adventure Box: Back to School lesz. Bár fogalmunk sincs, mivel állhat kapcsolatban ez, abban biztosak vagyunk, hogy ugrálós puzzle-öket kell majd itt is megoldanunk tömkelegével, ráadásnak pedig lesz egy "nagyon nehéz" mód is hozzá a merészebb vállalkozóknak.

A jövőheti nagy frissítéssel együtt érkezik még pár jelentősebb változtatás is:

  • a Weaponsmith, Artificer és Huntsman crafting max. szintje 500 lesz, Ascended fegyver receptekkel kiegészülve

  • a Legendary fegyverek új funkcionalitása, hogy a stat bónuszokon változtathatunk majd, amíg harcon kívül vagyunk

  • a Magic Find el fog tűnni a felszerelés tulajdonságai közül, helyette egy felhasználói fiók szintű (account-wide) bónusz lép be, amit kiegészíthetünk tárgyakkal, pl. az Essences of Luck-kal – ezt Fine és Masterwork cuccok szétszedésével szerezhetjük meg, így végre lesz valami értelme is ezen cuccok salvage-elésének.

A Guild Wars 2 - Super Adventure Box: Back to School frissítés szeptember 3-án érkezik és természetesen, mint ahogy eddig minden kiegészítés a Guild Wars 2-höz, ingyenes lesz.

Nagy a mozgás tehát megint, nyilván bejött az ingyenes hétvége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)