Hirdetés

Guild Wars 2 - ez nem az az Alkonyat

|

Az NCsoft online szerepjátéka a Twilight Assault frissítéssel gazdagodott. Új fegyverek, jutalmak és egy új kaland várja a harcosokat.

Hirdetés

A Twilight Assault akár azt is jelenthetné, hogy az Alkonyat vámpírjainak rituális felkoncolásáról lesz szó, valójában egy Guild Wars 2 frissítést rejt, ami egy teljesen új történet mesél el.

Az ArenaNet-es srácok nem hagyják unatkozni a rajongókat: hónapról-hónapra új tartalmakkal tartják fent az érdeklődést. Ezúttal Twilight Arbor vár ránk, ahol sötét dolgok készülődnek. A helyi fő gonosz, Scarlet, a Nightmare Courtierrel valami borzasztó terven munkálkodik, ami a játékosoknak azt jelenti, hogy újabb leküzdendő ellenfeleket rejt az erdő.

Egy új küldetéssorozatnak láthatunk neki, melynek végén új, és ritka tárgyakkal gazdagodhatunk. Ezek közé tartoznak például a Nightmare fegyverek Exotic változatai, melyek amellett hogy egyedi nevet kapnak, még kéken is világítanak, így jelezve, hogy mi bizony nem holmi jöttment utazók vagyunk. Kalandjaink során Aether ládákat találhatunk, kulcsokat gyűjtögethetünk, achievement jutalmakat szerezhetünk, és új ellenfelekkel küzdhetünk. A frissítés már élesedett, így aki zsákmányra vadászna, akár már indulhat is.

Aki még nem próbálta ki a Guild Wars 2-t szerdáig még megteheti, addig él az olcsóbb fogyasztói ár is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)