Hirdetés

Guild Wars 2 - Commando Skills trailer

|

Sokan próbálkoztak már azzal, hogy forradalmasítsák az mmorpg-k világát.

Hirdetés

A meglehetősen ígéretes Guild Wars 2 például olyan új karakterosztályt mutatott be, amely vadonatúj kihívásokat hoz az mmorpg-k világába.

A régóta vár játékba bekerült egy új kaszt, a kommandós, amely végre megoldja a régi kérdést - mi történne akkor, ha a mágia, a mágikus teremtmények szembekerülnek a technológiával, a modern eszközökkel - amikor a villám ellen sniper-gunnal harcolunk, amikor a sárkánytámadás ellen helikoptereket rendelünk stb. Sőt, még a Guild Wars 2 egyik új, eddig nem látott tulajdonságába, a kiterjesztett szociális életbe is beletekinthetünk egy felvétel erejéig. A jól kidolgozott új karakterosztály, a kommandós egészen biztosan hozzá fog járulni a Guild Wars 2 eljövendő nagy-nagy sikeréhez.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)