Hirdetés

Guild Wars 2: Battle for Lion's Arch - kezdődik a háború

|

Az ArenaNet már rengeteg érdekes és izgalmas eseménnyel foglalta le az online kalandorok szabadidejét, de a mostani talán minden eddiginél hatalmasabb lesz.

Hirdetés

A Guild Wars 2: Battle for Lion’s Arch esemény ma veszi kezdetét. A háborúban a kalandoroknak meg kell vívniuk Scarlet Briar minden borzalmas teremtményével, le kell tépniük az égről a hatalmas Breachmaker léghajót, melynek fúrója megállás nélkül dolgozik, és ha eléri célját, annak senki sem fog örülni.

A most kezdődő háború egy egyéves történetszál végét jelenti majd, így a hype nem véletlen. Az utóbbi két hétben már ostrom alatt tartott várost a mi dolgunk lesz visszafoglalni. A ránk váró csatákról rengeteg új képet kaptunk.

Még több látni való vár titeket a galériában. Ti beléptek a Guild Wars 2 csataterére, és részt vesztek a háborúban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)