Hirdetés

GTFO - hamarosan elrajtol az Early Access változat

|

A fejlesztők bejelentették, hogy mikor debütál korai hozzáféréssel a kooperatív lövöldéjük.

Hirdetés

Már több gameplay videót nézve is megbizonyosodhattunk arról, hogy az egykori Payday fejlesztőket is magába foglaló 10 Chambers Collective ígéretéhez híven valóban egy komoly kihívást jelentő kooperatív alkotáson dolgozik, amelyben elengedhetetlen lesz, hogy a csapatok jól kommunikáljanak és tökéletesen együttműködjenek a siker érdekében. 

Hirdetés

Hamarosan azonban nem csak nézhetjük a játékot, hanem a saját bőrünkön is megtapasztalhatjuk, ugyanis a stúdió bejelentette, hogy a négy játékos szórakozását biztosító akció-horror FPS, a GTFO hamarosan megérkezik a Steamre  félkész változatban. Noha napra pontos megjelenési dátummal még nem szolgáltak a fejlesztők, azt azért elárulták, hogy még idén számíthatunk rá. Emellett kiadtak egy informatív videót is, amely bemutatja, hogyan működik majd a GTFO izgalmas rendszere, a Rundown. Ez különböző feladatokat foglal magába, amiket különböző helyszíneken teljesíthetünk annak az entitásnak a parancsára, aki foglyul ejtett minket. 

A 10 Chambers Collective rendszeres tartalmi frissítéseket tervez a korai hozzáférés elrajtolása után - például új pályákat, amik mindig felváltanák az előzőeket. Számotokra várós a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)