Hirdetés

GTA V - 25 millió eladott példányra számítanak

|

Lassan beindul a marketinggépezet a Grand Theft Auto V körül. Az analitikusok már összeszámolták a várható eladási számokat.

Hirdetés

Már elő lehet rendelni a játékot, és jövő héten a második előzetese is megjelenik a GTA V-nek. Ahogy az lenni szokott, miután megindul a marketingkampány a piackutatók el is kezdik számolgatni, hogy mekkora eladásokra számíthat a Rockstar. Jesse Divinch képviseli ezúttal a spekulánsokat, aki szerint bőven túltesz majd az ötödik rész az előd számain.

 

„A GTA IV már bizonyított a piacon, ráadásul egy áprilisi megjelenéssel, ami köztudottan egy száraz időszak a szakmában, mégis elkelt 20+ millió példányban. Bármikor is jön, áprilisban, júniusban vagy akár télen a GTA V-ből úgy is el fog menni több mint 25 millió példány az első 12 hónapban.” Nem hangzik lehetetlennek, nektek mi a véleményetek, sikerülhet túlszárnyalni a GTA IV sikerét az ötödik résszel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)