Hirdetés

GSO Szkin készítő verseny indul!

|

Változott az oldal! Hol? Nézzétek csak meg, mintha kevésbé lenne fehér... Vagy nem látod? Akkor jobb fent kattints a "Fekete" feliratú gombra...

Hirdetés

Kedves Mindenki!

Amint látjátok, megszületett az első "sötét" szkin a Gamestar Online legújabb változatához. Természetesen egy  választható szkinnél nem szeretnénk leállni, de amig mi kevesen vagyunk, Ti nagyon sokan, így aztán egészen biztosak vagyunk benne, hogy Ti rengeteg jó szkint tudnátok készíteni! Ezért meghírdetjük a nagy GSO SZKIN KÉSZÍTŐ VERSENYT!

Feladat - ultraberutál-megakafa szkint készíteni a GSO-hoz, amely az oldal háttere lesz (ebből kifolyólag túl sok nem fog látszani belőle, de ami látszik, oda szépeket lehet alkotni!). formátuma 1280*bámekkora lehet, attól függően, milyen magas szkint akartok. A szkin témája szabadon választott, persze legyen köze a GSO szellemiségéhez (videójátékok, játékkonzolok, filmek, zenék stb...), de ugyanúgy lehet non-figuratív is - a lényeg az, hogy jól nézzen ki. Egy pályázó BÁRMENNYI szkint beküldhet, nincs megkötés. A GS szerkesztőkből álló zsűri a legjobb szkineket elérhetővé teszi majd a széles publikum számára, magyarán a legjobbakkal az oldal beállításai között találkozhattok majd. Beküldési határidő április 19-e, vasárnap, magyar idő szerint éjfél. Pályázataitokat az arena@gamestar.hu e-mail címre küldjétek - az e-mailben adjátok meg neveteket és eléréseiteket (messenger, Skype, telefonszám stb...) hogy kapcsolatba tudjunk lépni a nyertesekkel. A választható szkinek közé a legjobbak kerülnek majd - ha 2 ilyen lesz, akkor 2, ha 30, akkor 30. Egy szóval szkinre fel, kedves olvasók! Ne kíméljetek minket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)