Hirdetés

GS Live! - Élő adás MA!

|

Eshet a hó és fújhat a szél, de nincs az a katasztrófa, amiért elmaradna a ma esti GS Live adás. Vendégeink Bencsik Tamara énekesnő és Juhász Viktor a Neocore-től.

Hirdetés

Január első csütörtöke apropóján a mai napot egy fergeteges GS Live adással fogjuk megünnepelni, amilyenre legutoljára az elmúlt évtizeden volt példa. Mai két neves vendégünk egyaránt a szórakoztatóiparból érkezik hozzánk, igaz annak más-más szegmenséből.

Kezdjük a hölggyel! Bencsik Tamarát gondolom már ismeritek, hiszen együttesével a klubok és a koncertek mellett a Megasztár döntőjében is feltűnt, ahol hangjával és csinos alakjával mindenkit levett a lábáról. Szorítónk másik sarkába pedig Juhász Viktort, a King Arthur és a Neocore sztoridizájnerét várjuk, akitl újdonsült sikerjátékukról fogunk kérdezni. Játéktesztjeinket, hardverbemutatóinkat, és legfrissebb híreket pedig már mondanom sem kell. Nincs is jobb annál, mint a kinti zimankó elől a jó meleg szobában egy forró kakaó mellett negyvenöt percig felhőtlenül szórakozni. GS Live adás ma 17.00-kor! Az előző részek tartalmából:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)